CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

maandag 15 juni 2015

Controle AZU

Afgelopen vrijdag gingen we al vroeg op weg naar het AZU. Vanwege een verbouwing in het WKZ werden we deze keer in het AZU verwacht.
Eerst werden er foto's gemaakt. Daarna was hel lang wachten.
Bij het artsenteam werden de foto's bekeken, het verslag van de fysiotherapeute gelezen, naar Yinte's been gekeken en werd er natuurlijk gevraagd hoe het met Yinte ging.
Het gaat eigenlijk heel erg goed!!!! Ze gaat als een speer vooruit. Werkt enorm hard bij de fysiotherapie. Ik heb haar echt zien groeien de afgelopen weken. Ook het opbouwen van haar uithoudingsvermogen is groeiende.
Ze loopt mooier, rechter, is er zich ook meer bewust van.
Ook de artsen waren erg tevreden. Ze heeft van ver moeten komen en kijk eens waar ze nu staat!
Op de foto was wel te zien dat ze haar knie naar buiten toe draait. Na goed gekeken te hebben was de conclusie dat ze op zich goed recht kan staan/lopen, maar dat ze dan veel minder stabiel is. Ze kiest dus voor een stand die haar de meeste houvast geeft. Heel logisch dus eigenlijk.
Helaas is dit voor haar zwakke knie niet de allerbeste keuze.
Daarom zijn er nu foto's gemaakt van de knie. Deze worden komende week bekeken door de artsen en donderdag hebben we een belafspraak. Mogelijk gaan ze nog iets doen aan het bot in haar boven- of onderbeen (dat hangt af van wat ze op de foto's zien) om haar knie zoveel mogelijk te kunnen ontzien. Het is belangrijk dat ze hier zolang mogelijk mee vooruit kan.
We wachten donderdag maar gewoon even af.
Wat ons betreft geen volgende stap op korte termijn, eerst de afgelopen operatie nog maar eens goed een plekje geven. En daar is ze al heel erg goed mee bezig onze kanjer!!!!

Geen opmerkingen: