CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

zondag 22 februari 2015

Weer naar school

Vorige week zondag liep toch even anders dan wij hadden gedacht. Helaas voelde Yinte zich echt niet lekker en kon de optocht en het eten van de groep (zou bij ons zijn zodat ze dat in ieder geval kon meemaken) niet doorgaan. We zijn aan het einde van de middag nog met haar naar de huisartsenpost geweest. Ze bleek een urineweginfectie te hebben, heel vervelend en erg pijnlijk.
Gelukkig doet een antibioticakuur wonderen en in de loop van de week knapte ze weer op.
Achteraf had ze al langer last hiervan, de slapeloze nachten kamen ook hierdoor, ze had er toen al last van, maar kon het zelf niet goed benoemen.
Vanaf woensdag zijn we echt weer aan het opbouwen en kunnen we echt zeggen: Het gaat goed!!!!!
Donderdag zijn we zelfs heerlijk een dagje naar de Beekse Bergen geweest. Wat heerlijk om er weer even uit te zijn.
Woensdag had ik met Yinte een moment afgesproken wanneer we naar heen been zouden gaan kijken. Dat werd vrijdag..
Wat een overwinning was dat, wat vond (en vindt nog steeds) ze het lastig. Maar die kanjer heeft het wel gedaan!! Ik ben zo ontzettend trots op haar! Nu mag ze langzaam gaan wennen aan haar "nieuwe" been. ook hier bepaalt zij weer het tempo en dan komt ook dit weer helemaal goed.
En wat is het fijn om als moeder te zien dat je kind nog steeds dezelfde vrolijke meid is, nog steeds zo heerlijk nuchter in het leven staat, grapjes maakt en vrolijk is. Dat was mijn angst, dat dit hele traject misschien toch iets zou veranderen. En ja, ze denkt wel wat meer na over bepaalde dingen, maar dat is alleen maar goed. Maar daarnaast is ze nog steeds dezelfde vrolijke, nuchtere levensgenieter waar ik zo dol en vooral heel erg trots op ben! Met zo'n houding kom je toch gewoon heel erg ver!!!
Morgen begint school weer, ze heeft er zin in!

Geen opmerkingen: