CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

vrijdag 6 februari 2015

Wat een nare dag

Nadat vanmorgen de pomp weer aan was gezet werd de pijn snel minder.  Maar toen kreeg Yinte buikpijn,  krampen.  IK ben inmiddels een volleerd beddenverschoonster.  Voor Yinte echt niet fijn,  wat voelde ze zich vandaag ellendig.  Wilde niets,  alleen stil liggen,  voor zich uit staren.  Wilde niet eten en niet drinken. En steeds weer die buikkrampen.  Voor mij machteloos toekijken,  niets kunnen doen om de ellende van je kind weg te  nemen.
De kinderarts kwam haar onderzoeken.  Ze dronk niet,  dus infuus weer opgeschroefd.
In de loop van de middag even een opleving,  10 minuten toen was het weer klaar.  Toch wilde ze graag dat haar vriendin op bezoek kwam.  Even iets anders even iets gezelligs.
Daarna doodmoe,  maar dat bezoekje was goud waard.
Het avondeten ging er ook niet zo in vanavond.  Geen trek,  geen puf.
Vanavond besloten op tijd te gaan slapen.  Bij het weer verschonen van haar bed zag ik dat de draad op haar rug los hing.  Oei..
Wat nu.  Terugplaatsen was geen optie.  Besloten werd om hem er maar uit te halen,  de pomp te stoppen en dan maar zien wat er gebeurt.  Complete paniek bij Yinte,  bang voor veel pijn,  echt angst in haar oogjes,  hartverscheurend huilen.
Geprobeerd haar op te peppen,  het kan ook gewoon goed gaan! Een mooi vooruitzicht,  morgen uit bed! De peptalk werkte uiteindelijk en de rust en vooral het vertrouwen in zichzelf keerde terug.
Een spannende nacht,  erop of eronder.  Maar we gaan ervoor! Willen onderhand wel eens van die kamer af.
Af en toe wordt er voorzichtig onder de dekens gekeken naar haar been.  Dat proces komt later nog,  nu is het eerst op zien te krabbelen.  Het valt niet altijd mee en soms is die altijd zo dappere Yinte ook even een beetje van slag.  Maar morgen,  morgen komt er weer een dag waarop we met volle kracht de volgende stap weer proberen te zetten.
Duimen jullie voor een goede nacht?


5 opmerkingen:

Kees zei

We duimen vanaf nu!

Marianne Delft zei

Hoop dat het morgen beter met je gaat, wij vinden je een Kanjer ! Groetjes Daisy en haar mama

Anoniem zei

Wel hopen dat het vandaag beter gaat en dat de buikkrampen weg blijven. Zodat jullie even van de kamer af kunnen.

Petra zei

Heftig... Ik hoop dat het vandaag vooruit gaat!

Anoniem zei

We hopen dat het morgen een hele goede dag voor je word Yinte wij gaan voor je duimen.
Gr Silvia Hendriks