CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

woensdag 4 februari 2015

Operatie is achter de rug

Gisterenavond sloeg de spanning toch toe. Yinte kon niet slapen, ze vond het spannend. Hoelang ben ik dan weg? Wanneer zie ik jullie weer?
Gelukkig viel ze uiteindelijk toch in slaap en heeft ze verder rustig geslapen.
Vanmorgen zijn we om acht uur vertrokken. Toen we aankwamen zijn we naar de kamer gegaan en na even wachten kregen we een intakegesprek. De planning was dat Yinte om 12 uur aan de beurt zou zijn. We hebben wat spelletjes gedaan tijdens het wachten. Om kwart voor 12 werd Yinte voorbereid voor de operatie en iets over 12 gingen we richting OK. Ze deed het weer super daar.
Ging rustig slapen. Ik bleef tot daar bij haar. Toen begon voor ons het lange wachten. Ik had mijn ereader meegenomen. Waarom ik dat gedaan heb weet ik niet, de rust om te lezen niet echt kunnen vinden. Het was spannend, zou het gaan lukken hoe ze het bedacht hebben? Zou alles goed gaan rondom de bloedvaten en het littekenweefsel? Uiteindelijk werden we om half 4 gebeld, iedere keer weer een opluchting.
Op de uitslaapkamer mocht ik naar binnen. Yinte sliep nog deze keer. Ze was erg moe en suf. Het duurde best een poosje voordat ze wat aanspreekbaar was.
Haar been zat in een verband, geen gips, dat was mooi!
Ook best confronterend om haar been zo te zien, zo zonder voet. Maar uiteindelijk moet het alleen maar fijner worden, dat houden we voor ogen.
Tegen half 5 mocht ze terug naar de afdeling. Daar viel ze meteen weer in slaap. Ze wordt goed in de gaten gehouden via de monitor. Ze heeft een slangetje in haar rug waardoor ze pijnstilling krijgt. Geen pijn dus, goed!
Ondertussen kwam de arts langs om te vertellen dat alles goed gegaan is. Het oude littekenweefsel hebben ze niet weg kunnen halen, maar zal niet voor problemen gaan zorgen.
Wij zijn blij dat ons meisje weer terug is en dat we dit stukje achter de rug hebben. Het is toch best heel spannend geweest.
Nu gaan we zorgen dat ze weer lekker snel opknapt zodat we naar huis kunnen.
Iedereen bedankt voor het enorme medeleven, echt zo lief hoe begaan iedereen is, dat doet ons alledrie heel veel goed.

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Wat fijn om te lezen dat alles goed is gegaan met de operatie! Wat een dappere meid is Yinte toch! Heel veel beterschap voor Yinte!

Groetjes, Monique in 't Groen

Anoniem zei

De lange dag is,om, hopelijk vinden jullie allen vannacht de rust om lekker te slapen, fit te zijn voor wat er allemaal,te wachten staat. Veel succes !

Groetjes. Cindy, je 'ouwe' Belgische pennevriendin

Anoniem zei

Wat fijn dat dit gedeelte achter de rug is nu isnel weer richting huis. Beterschap voor Yinte groetjes Lia van Oorschot

Anoniem zei

Wat een spanning allemaal, het is wrs niet voor niets geweest. Frank zei: nu kan yinte ook zo'n strakke broek aan als wij. Kinder logica is soms zo makkelijk. wees hopen dat ze snel weer naar huis mag. Want daar begint het echte herstellen na een operatie. Sterkte nog. Groetjes nicole en Frank

Anoniem zei

Hoi

Fijn dat alles is goed gegaan,hopelijk kunnen jullie snel weer naar huis met jullie kanjer.
Heel veel beterschap gewenst.

Gr Silvia Hendriks