CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

dinsdag 10 februari 2015

Op controle

We hebben weer 2 nachten redelijk goed geslapen, dat scheelt zoveel, om wat meer uitgerust wakker te worden!
Fijn dat we rustig aan kunnen doen deze dagen.
Met de pijn gaat het goed! Helemaal onder controle. Gisteren moesten we op controle bij dr. Sakkers op de gipskamer. Het verband mocht eraf. Een spannend moment, voor ons alle drie, maar vooral voor Yinte. Ze wilde niet kijken. Wij zagen meteen dat haar been er goed uit zag! De wond is rustig, geen vervelende complicaties zoals de vorige keer toen ze aan dit been geopereerd is. Natuurlijk is het even wennen, maar dat is meer het feit dat ze nu geen voet meer heeft, niet aan haar been zelf. dat vinden we nu al heel erg mooi! Yinte geven we de tijd, er komt vanzelf een moment dat ze het wel aandurft. Over drie weken mogen de hechtingen eruit en dan kunnen ze gaan gipsen voor de nieuwe prothese.
Nu eerst maar weer het vertrouwen krijgen, ze wil nog niet in de rolstoel, heeft dan last van haar been, ondanks dat Frits een mooie steun heeft gemaakt zodat ze haar been omhoog kan neerleggen. een broek aandoen, een deken goed leggen, alles is al gauw teveel. Het doet niet zozeer pijn, het is meer de angst...wat als...
Ook merken we dat ze nog erg moe is en dan kun je ook nog wat minder hebben.
Fijn dat het volgende week vakantie is, heeft ze mooi een weekje extra om bij te komen.
Fijn dat mensen op bezoek komen, het geeft haar de nodige afleiding en het is natuurlijk ook heel gezellig. En nogmaals bedankt voor alle lieve, leuke, grappige en ontroerende kaartjes, ze blijven maar binnen komen! Het ziet er gezellig uit hier in huis.

Geen opmerkingen: