CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

zaterdag 7 februari 2015

Het duimen heeft geholpen!

Afgelopen nacht is goed gegaan!! Weliswaar hebben we allebei erg slecht geslapen, maar de pijn bleef te behappen! En dat was het allerbelangrijkste!
Vanmorgen een hele andere Yinte, vrolijker, wakker. Omdat het 'nachts zo goed ging mocht ook de catheter eruit! Dat betekende dat er geen slangen en draden meer te bekennen waren, een hele grote stap dichterbij huis!
Nu nog zorgen dat er genoeg gedronken werd en zelf naar de wc kon.
En ook dat ging goed. Zo ziet alles er ineens weer heel anders uit! De vervelende dag van gisteren kun je zo weer erg makkelijk vergeten!
Ze wilde erg graag even in de rolstoel. Eerst mocht ze op de rand van het bed gaan zitten, daarvan werd ze eerst duizelig. Dat komt door het liggen, Na een paar keer proberen ging het beter. Uiteindelijk even in de rolstoel, een rondje door de gangen. Het is al snel genoeg, ze wilde terug naar bed.
Om half 2 kwam uiteindelijk de arts met het verlossende woord: we mochten naar huis als we dat zelf ook zagen zitten. Nou, dat zien we zeker zitten! Nog even wachten op de ontslagbrief en op de medicijnen voor thuis. En dan snel op naar huis, yes!
Maandag worden we gebeld hoe laat we die dag op controle moeten komen. Er wordt dan naar de wond gekeken.
De reis naar huis was erg vermoeiend, ook dan merk je dat alles nog teveel is. We hebben een heerlijk comfortabel plekje gemaakt in de kamer waar Yinte lekker uit kan rusten.
Haar vriendinnetje is net eventjes langsgekomen. Die zou eigenlijk op bezoek komen in het ziekenhuis, maar kwam nu thuis even langs. De volgende keer zal Yinte vast weer meer kletsen hoor, ze was nu gewoon erg moe.
De komende dagen dus rustig aan, even bijtanken allemaal en weer eens goed slapen! Iedere dag weer een beetje meer energie!
Iedereen ontzettend bedankt voor de vele kaartjes en berichtjes, erg leuk allemaal!! De post uit het ziekenhuis wordt nagestuurd naar ons, dus ook dat komt helemaal in orde!

Geen opmerkingen: