CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

zondag 27 januari 2013

Ze loopt!

Het wordt weer eens tijd voor een update!
Twee weken geleden gingen we op controle in het WKZ. Eerst werden er foto's gemaakt. Alles zag er prima uit. Je zag goed hoe het bot weer mooi aan elkaar gegroeid was.
De twee pinnen mochten er uit. Yinte vond dat met name heel spannend. Gelukkig viel het reuze mee en ze heeft eigenlijk amper gemerkt dat ze eruit werden gehaald. De tang waarmee dat gebeurde was eigenlijk het meeste schrikken.
En ja hoor, ze mocht loopgips, tot de knie!! Dat betekende dat ze eindelijk haar knie weer kon bewegen, wat heerlijk1!
En ook deze keer werd het weer mooi roze gips.
Een dag of 2 en ze zou weer gaan lopen werd voorspeld.

Helaas pakte dat toch iets anders uit. Yinte durfde niet zo goed, haar knie strekken deed pijn/voelde raar. Ik denk zelf vooral dat laatste, maar voor Yinte moeilijk te benoemen.
Er was ook behoorlijk wat lengteverschil tussen haar benen door de gipsblok onder haar voet. Op advies van de gipskamer hebben we bij de schoenmaker een hakje onder haar andere schoen laten zetten. Helaas, het ging nog niet.
Ik had erg de neiging om te gaan pushen, kom op! uit die stoel.
Toch maar niet gedaan, stel je voor dat ze het echt nog niet kan.
Maar gisteren toch maar een beetje doorgepakt....en ja hoor. een overwinning, de eerste voorzichtige stapjes werden gezet.
Ik zie nu alweer verbetering ten opzichte van gisteren. Ik vermoed dat het nu wel eens snel zal kunnen gaan. Yinte is een kind van....als ik door heb dat ik het kan, dan ga ik als een speer. dat hebben we al zo vaak gezien.
 
Morgen gaan we terug naar Het WKZ. Weer foto's maken en deze keer gaan we voor "zonder gips naar huis" !!

Geen opmerkingen: