CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

dinsdag 18 december 2012

dinsdag 18 december

We zijn alweer een aantal dagen thuis. Dagen met heel veel ups en ook een paar downs.
Allereerst gaat het erg goed met Yinte. Het kleine hoopje ellende wat we de maanden na de vorige operatie hebben gezien, zien we nu gelukkig helemaal niet. Yinte is vrolijk, zit lekker in haar vel. Fijn om te merken!!!!
Soms heeft ze last van jeuk onder het gips, dit blijft zo af en toe de kop opsteken, met name 's nachts. Hierdoor verlopen de nachten wat minder. Veel wakker, huilbuien en slecht slapen.
Maar we gaan er vanuit dat dit ook snel de goede kant op zal gaan.
We komen deze dagen wel door met spelletjes, knutselen en regelmatig rustmomenten. De tv maakt overuren hier. Terwijl Yinte eigenlijk helemaal niet zo van tv kijken houdt. Ze geeft zich er nu gelukkig wel aan over, ze heeft die rust ook echt nog nodig, ze moet met regelmaat met haar been omhoog.
Vandaag zijn we op controle geweest in de gipskamer. Het paarse verband is eraf gehaald. Het gips daaronder zag er prima uit. Geen reden om het  nu te vervangen. Een nieuw kleurtje eromheen, Yinte mocht deze keer zelf kiezen welke kleur, dus dan weten jullie het wel!!!
Op 31 december gaan we weer terug en dan wordt het gips wel vervangen, ook om te kijken hoe de wonden onder het gips zich herstellen.
Daarna zijn we nog even naar afdeling Kikker gelopen, even een kort bezoekje aan kamergenootje Guus gebracht, die ligt nu op Yinte's plekje. Gelukkig mag ook Guus snel naar huis.
Toen we de afdeling op kwamen werden we meteen geroepen, er lag nog post voor Yinte. Die hebben we ook gelijk meegenomen.
Onder andere een hele leuke kaart van het zwemgroepje van Yinte, superlief!!

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Oh, gelukkig.. wat ben ik blij te lezen dat het de goede kant met Yinte op gaat.
Ik vond de kaart ook helemaal geweldig en bij Yinte passen.
Fijn te lezen dat Yinte de kaart leuk vond.
Lieve Yinte, heel veel beterschap en ook fijne feestdagen voor jullie!

x-je Kirsten

Anoniem zei

Hoi Yinte,

Vandaag heb ik de foto van jou aan de klas (7B) laten zien dat je thuis in je bed ligt. De kinderen vonden het erg leuk dat je hun slinger boven je hoofd hebt gehangen!
Ze hadden heel veel medelijden met je, toen ik vertelde dat je zoveel jeuk had! Er vertelde een kind, dat zij dat ook een keertje had gehad: zij had ook gips om haar been en ging toen stiekem krabben met een klerenhanger, maar....die klerenhanger brak af en toen moest het gips er weer helemaal vanaf en moest er nieuw gips om. Dat was dus een beetje dom, maar we hebben er stiekem wel een beetje om gelachen.
We hopen dat jij minder jeuk krijgt en we hopen dat jij (en je ouders natuurlijk) weer kunnen slapen.

Heel veel groetjes,
Marieke K