CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

dinsdag 6 december 2011

De nieuwe fiets!

En ja hoor, de nieuwe fiets is er al! Yinte mocht afgelopen zaterdag met opa en oma een nieuwe fiets gaan uitzoeken. Dit hadden ze al lang geleden beloofd. Dat het nu toevallig ook bijna 5 december is, is gewoon mazzel hebben.
Zaterdag wilde ze natuurlijk meteen gaan fietsen, maar haar nieuwe prothese was ergens bij een postbode. We hebben nog een bezoekje aan het postkantoor gewaagd, maar helaas, daar was hij nog niet afgeleverd. dat werd echt wachten tot maandag.
Met haar oude prothese ging het fietsen helaas niet zo goed. Ze kan de buiging met haar knie dan niet voldoende maken.
Maar vandaag was het dan zover!! In de doos zaten allemaal knuffelbeertjes en snoepjes. Hoe leuk is het om een been met de post te krijgen :)  Nieuwe prothese aan en fietsen maar!!
Het is nog wel even wennen. Haar linkervoet schiet nog regelmatig van de trapper af. Dat voelt natuurlijk ook anders dan bij ons. Maar dat gaat goedkomen hoor, ze vindt het veel te leuk!

Ook nieuws uit Utrecht. Op 17 januari moet Yinte weer naar de fysiotherapeute daar. Tevens hebben wij dan een intakegesprek bij maatschappelijk werk.

Update 10 december:

Inmiddels hebben we ook een afspraak in het WKZ op 27 januari. Dan komt het hele artsenteam weer bij elkaar en gaan we bespreken wat de volgende stap gaat worden.

3 opmerkingen:

marga zei

Wat een schitterende fiets en wat een heerlijk toetje zo!
Geniet er maar lekker van.

Miranda zei

Wat een prachtige fiets en wat een doorzetter is Yinthe toch.

Barbara zei

Wat een mooie fiets!!!!
Leuke post he van de Hoogstraat, Zilan kijkt er ook altijd met veel plezier naar uit!
Hij heeft op de trapper van zijn fiets een wielrennersclip zodat zijn prothesevoet er niet af kan schieten, misschien een tip die je waarschijnlijk ook bij de Hoogstraat wel zal krijgen denk ik!
Lekker fietsen hoor!